Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul
Prețul inițial a fost: 77,01 lei.69,31 leiPrețul curent este: 69,31 lei.
Acum că ştim despre calităţile minunate pe care le au pentru sănătatea noastră de exemplu ceaiul verde, ciocolata neagră sau vinul roşu, cum învăţăm să le incorporăm în dieta noastră zilnică? Anticipând această dilemă, autorii Richard Béliveau şi Denis Gingras au făcut încă o dată echipă şi împreună cu bucătari profesionişti de talie internaţională au creat cartea Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul.
În stoc
Previzualizează carteaDescriere
Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul
S-a vândut în peste 200.000 de exemplare numai în Canada şi a declanşat o revoluţie profundă în înţelegerea noastră asupra alimentelor cu proprietăţi anti-cancer. Reţetele cuprinse în interiorul acestei cărţi sunt alese cu multă atenţie şi diversificate într-un mod ingenios astfel încât să răspundă pe deplin şi nevoilor unei diete vegetariene. Ingredientele sunt uşor de găsit, iar acest lucru este cu adevărat minunat! Cu uşurinţă poţi dobândi un lucru atât de valoros: starea ta de bine! Este mai mult decât o carte; este un izvor de informaţii folositoare şi competente care te ajută nu doar să previi apariţia cancerului sau să îi stopezi evoluţia, ci şi să îţi dobândeşti sănătatea perfectă!
Răspândirea îngrijorătoare a cancerului
Cancerul este într-o continuă răspândire în societatea noastră. Din 1987, numărul cazurilor anuale de cancer a crescut cu 54,4%, incidenţa cancerului mamar înregistrând o creştere de 58,5%, în timp ce numărul cazurilor de cancer la prostată a sporit îngrijorător, cu 121,5%. Deşi aceste statistici pot fi explicate în parte prin îmbătrânirea populaţiei, trebuie să conştientizăm că alegerile privind mediul şi modul de viaţă sunt indisolubil legate de aceste cifre dramatice. Ce trebuie să învăţăm de aici e că putem într-adevăr să schimbăm această stare de lucruri. Cancerul poate fi prevenit în proporţie de peste 30%. Numai de noi depinde să luăm măsurile adecvate! Cancer Research Society luptă în prima linie, investind în aceste cercetări prin Environment-Cancer Fund (ECF), care îşi propune să finanţeze şi alte proiecte ce studiază legătura dintre modul în care trăim şi apariţia cancerului… Pentru că e mai uşor să previi decât să tratezi!
Cum prevenim şi tratăm cancerul prin dietă?
Prevenirea cancerului poate fi realizată dacă facem schimbări simple, modificându-ne obiceiuri de viaţă care au un impact asupra sănătăţii. Afinele, răchiţelele, seminţele de in, varza şi ceaiul verde au revenit în centrul atenţiei pentru a ne îmbogăţi mesele. Lor le adăugăm astăzi ciupercile, plantele aromatice şi multe alte alimente cu virtuţi nebănuite până acum. Despre cele mai sănătoase alimente şi proprietăţile lor anti-cancer vorbeşte primul volum, Alimente care combat cancerul. Aşadar ceea ce ne lipseşte în momentul de faţă sunt sfaturile concrete despre cum să includem în dieta noastră fructele, legumele, plantele şi ceaiurile bogate în substanţe anti-cancer, iar reţetele pe paşi simpli şi clari ale celor mai sănătoase mâncăruri sunt revelate acum în Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul!Aceste mese sunt indispensabile mai ales atunci când s-a identificat instalarea unei tumori! Este o iluzie deşartă ideea că tratamentele medicale convenţionale vor salva pe cineva de cancer dacă nu se respectă în acelaşi timp şi un regim alimentar adecvat! Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul este exact cartea care conţine cele mai potrivite reţete atât pentru oamenii care vor să prevină apariţia acestei boli, cât şi pentru cei care au fost deja diagnosticaţi bolnavi de cancer!
Detalii referitoare la cartea de faţă
Alimente care combat cancerul este un instrument de nepreţuit, un tezaur de idei şi sfaturi utile pentru a ne îngriji mai bine sănătatea. Acum, cu Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul, în acest tezaur vine să se adauge principiul plăcerii…
Cartea pe care o aveţi dinainte este rezultatul eforturilor unor oameni de a crea o reţea de cunoştinţe referitoare la prevenirea canceului. Pentru prima dată, sunt aduse laolaltă zone de expertiză diverse şi complementare, pentru mai buna informare a publicului cititor. Combinându-şi ştiinţa cu cea a cercetătorilor şi nutriţioniştilor care activează în domeniul cancerului, experţii culinari au înţeles şi mai bine importanţa fructelor, legumelor, cerealelor integrale şi grăsimilor „bune”, şi au venit cu idei pentru a integra mai bine aceste produse şi principii în arta şi munca lor. În acelaşi timp, participarea unor maeştri bucătari cu aptitudini remarcabile în arta preparării mâncărurilor, care ştiu să pună în valoare calităţile subtile ale alimentelor, le-a permis cercetătorilor să realizeze o colecţie de reţete delicioase, originale şi benefice pentru sănătate şi totodată să se adreseze unui public vast de începători într-ale bucătăriei, dar cărora le place să mănânce bine.
Într-un limbaj simplu, cartea de faţă ne oferă concepte preţioase care, în mod normal, circulă doar în cercul restrâns al cercetătorilor şi specialiştilor în medicină. Dar publicul are, fără îndoială, nevoie de acest gen de informaţii, care le permit oamenilor să preia controlul asupra propriilor vieţi. O desfătare pentru ochi şi, în curând, o desfătare pentru papilele gustative, prezenta carte îşi va găsi cu siguranţă locul în casele şi bucătăriile noastre, devenind subiect de conversaţie şi învăţându-ne să gătim bucate deopotrivă gustoase şi sănătoase.
Poftă bună!
Informații suplimentare
Greutate | 0,677 kg |
---|---|
Autor | |
Pagini | |
Limbă | |
Copertă | |
Interior | |
Format | |
Dimensiuni |
Maria –
Foarte utila aceasta carte!